Antikoncepce a strach z těhotenství

Dobrý den,nevím,zda to patří sem,ale musím se Vás zeptat..Beru antikoncepci druhý měsíc, pravidelně prášky beru, max. odchylka byla 3 hodiny, nikdy však 12 hodin, přesto mám strach,že můžu být těhotná.. A chtěla jsem se zeptat,zda je nějaké riziko zvýšené,když jsem dva dny po sobě si vzala antiko v 10 večer místo v 8 večer..Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud není odchylka vetší než 12 hodin nemusíte mít žádné obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: