Antikoncepce a střevní chřipka

Chtela bych se zeptat,večer v 19 hod jsem zvracela, následně jsem měla průjem vodnatý,ve 21,30h.jsem si vzala antikoncepci,za 5 h.potom jsem opět měla průjem, tak jsem si vzala ještě jednu tabletu atikoncepce a áž ráno asi v 8h, jsem opet měla průjem,který už nebyl tak vodnatý.Je učinnost antikoncepce zachována nebo ne.Děkuji Katka

Odpověď odborníka:

Spolehlivost antikoncepce není v tomto případě 100 procentně zaručena,do konce cyklu používejte ještě raději kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: