Antikoncepce a tablety laktobacily "5"

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli tablety PROBIOTIKUM LAKTOBACILY "5" mohou nějak ovlivnit vstřebání nebo účinek třífázové antikoncepce Triquilar. Děkuji za odpoveď. Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tento přípravek nijak neovlivní účinek hormonální antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: