Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, je to asi 8 dní, co jsem začala brát antikoncepci Katya a pár dní před tím jsme s přítelem měli nechráněný pohlavní styk. Při každém pohlavním styku od doby, co jsem antikoncepci začala užívat, krvacím, ale je to krvácení jen lehké. Občas se také u mě objevili bolesti až křeče v podbřišku. Na těhotenský test je asi ještě brzy, ale i tak se zeptám, je možné, že bych byla těhotná? S přítelem si nevíme rady a než bych se dostala s tímto problémem k doktoru, asi by to nějakou dobu trvalo, proto se ptám. Ještě dodávám, že tato antikoncepce mi v minulosti nedělala sebemenší problém. Děkuji za odpověď a přeji pěkný zbytek dne.

Odpověď odborníka:

Pokud jste nově nasadila v prvních cyklech se zašpinění může vyskytnout, ale ne křeče v podbřišku ty by zasluhovaly vyšetření k objasnění příčiny. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: