Antikoncepce a těhotenství

Chtěla jsem se zeptat , brala jsem antikoncepci pravidelně 3 roky , s přítelem jsme v den kdy jsem mela poslední tabletku sex a mela tyden pauzu menstruace nepřišla a další platicko jsem po pauze nezačla brát , protože antikoncepci chci vysadit , momentálně mám chut snad i na to co jsem nikdy nejedla a bolesti v podbrisku , test jsem si delala po 14 dnech , vyšel negativní , ale porad mám strach ze bych mohla byt těhotná .... Momentálně nejsem v ČR a nemam šanci zajít si na krevní testy , díky za odpověď ;)

Odpověď odborníka:

Kláro, pokud jste neměla nechráněný sex v období, kdy jste již nebrala HA, šance na těhotenství je téměř nulová. Pokud máte stále pochyby, těhotenský test si můžete udělat i v zahraničí.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle
Články: Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle
Již staří Číňané považovali...
Kapavka
Články: Kapavka
Kapavka, gonorea, je...
Bolí vás celé tělo? Možná trpíte fibromyalgií  – část první
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Při močové infekci sáhněte po homeopatikách – umí pomoci!
Články: Při močové infekci sáhněte po homeopatikách – umí pomoci!
Už zase vás trápí časté...
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku je nejčastějším...
Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
Články: Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
V České republice kouří...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x