Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den chtěla jsem se jen zeptat ,při dlouhodobém užívání antikoncepce je možné otěhotnět,beru antikoncepci 12let,ted užívám minisiston,užívám ho pravidelně 21dní a 7dní pauza ,vždycky jsem to dostávala pravidelně,tentokrát je to už 3dny a ještě jsem to nedostala,je možné že bych otěhotněla prosím poraďte.Děkuji Monika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Moniko! Ačkoli je otěhotnění "přes pilulku" velmi vzácné, stát se to může. Doporučuji těhotenský test. Citlivější je stanovení HCG z krve (v nemocnici), nežli lékárenské močové testy.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
STOP svědění kůže!
Články: STOP svědění kůže!
Trápí vás kopřivka či...
Oči upozorní na potíže se srdcem i žloutenku
Články: Oči upozorní na potíže se srdcem i žloutenku
Jsou oči skutečně oknem do...
Trápí vás bolesti hlavy? Možná za to mohou hormony!
Články: Trápí vás bolesti hlavy? Možná za to mohou hormony!
Bolesti hlavy mohou být...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Léčba křečových žil je vizitkou lékařského pokroku
Články: Léčba křečových žil je vizitkou lékařského pokroku
Bály se vaše babičky či...
Sex sám se sebou – masturbace
Články: Sex sám se sebou – masturbace
Ještě v minulém století se...
Z exotické dovolené si můžete přivézt také exotickou chorobu
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: