Antikoncepce a těhotenství

dobrý den,užívala jsem6let injekci Depo provera a nýní jsem 2 měsíce po vysazení a zajímá mě, kdy se dostaví menzes a jestly mohu otěhotnět při nechráněném sexu i když nemám menstruaci a zároveň uvažujeme o mimču a kdy se o to můžem pokoušet děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martino! Po dlouhodobém braní HAK může trvat měsíce až rok, než si tělo vzpomene na přirozený cyklus.Zkoušet to můžete průběžně, otěhotnění není vyloučeno od okamžiku, kdy Vám v těle začnou dozrávat vajíčka.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: