Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den. Beru asi 2 roky antikoncepci Chloe (pravidelně) a mám s přítele nechráněný pohlavní styk, protože je alergický na latex. Může být pravděpodobné u mě těhotenství? poslední dobou mě bolí prsa a je mi špatně.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud berete antikoncepci bez chyb a zapomínání, jste před otěhotněním chráněna.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: