Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den, již 3 měsíc beru antikoncepci katya pravidelně, 7 dní od pauzy jsem brala prášky pravidelně, ale 8 den se mi povedlo zapomenout vzít prášek v určený čas a vzala jsem si jej asi do hodiny, mezitím jsme se s přítelem milovali. Bohužel druhý den jsem si jej zapomněla vzít také, tak jsem to napravidla další den a vzala si dva najednou, tak se chci zeptat, zda je tu možnost otěhotnění, či nikoliv? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud byla pauza prodloužena o více než 12 hodin pak zde možnost otěhotnění existuje příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x