Antikoncepce a těhotenství

Dobrý den Chtěla bych se zeptat když jsem dostala postkoncepčni servis a ihned nasadila Pramino28 a měla jsem nechráněný pohlavní styk a nebyla menstruace a šla jsem k lékaři a ten mi doporučil Pramino 28 hned vysadit.Do pěti dnů po vysazení jsem dostala menstruaci.Je možné že mi lékař řekl že mohu i nemusím být těhotná že krvácení mohly zpusobit hormony .Co je více možné ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nelze říci, co je více možné. Je prostě potřeba provést těhotenský test. Jedině to Vás ujistí o tom, zda jste nebo nejste těhotná.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: