Antikoncepce a tehotenstvi

Dobry den, Pred mesiacom som vysadila antikoncepne tabletky a pokusam sa otehotniet. Podla mojich doterajsich informacii sa z urcitych dovodov odporuca pockat prvy mesiac, kym telo nabehne na svoj menstruacny cyklus. Vcera mi urcita zdravotna sestricka osporucila nepokusat s o nic este pol roka, ze vraj by plod mohol byt poskodeny. Zaujimalo by ma, ci je na tom aspon trocha pravdy. Uz teraz uzivam vitaminy Calibrum baby plan. Dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete se pokusit otěhotnět hned po vysazení antikoncepce, nemusíte na nic čekat. Není pravda, že by první půlrok byl nějak rizikový, naopak zpočátku je vyšší pravděpodobnost, že otěhotníte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x