Antikoncepce a tloustnutí

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat již 8 měsíců beru hormonální pipulky Lyndinette 20 za dobu jejich používání nemám žádné vedlejší probémy jen jsem přibrala na váze cca 6 kg. Nemyslím si že bych se tou dobou přejídala a sportuji stále stejně. Chci se zeptat může to způsobit HA?? A případně jakou HA bych měla vyzkoušet, abych již nepřibírala. Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Ano, může - jen já vám tady žádnou nedoporučím, spolu s gynekologem musíte hledat, která vám osobně bude vyhovovat - někdy to i déle trvá. Každé ženské tělo je jiné a proto nelze paušálně říci: ta a ta antikoncepce nedělá přibývání na váze a ta a ta ano. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: