Antikoncepce a topilex

dobrý den, chtěla bych se optat zda nějak ovlivňuje lék Topilex účinnost antikoncepce Stodette, zda ho mohu brát, aniž bych se bále otěhotnění, děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Tento přípravek může snížit účinek antikoncepce a migrenozní stavy jsou jedna z kontraindikací hormonální antikoncepce,poraďte se s vaším lékařem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: