Antikoncepce a trávení

Dobrý den, chci se zeptat.. Beru antikoncepci MYWY a má otázka zní. Může nějak ovlivnit antikoncepci častější stolice? Normální stolice jen víckrát za den (např 4x-5x) Jelikož sem měla zaplněné střeva a trochu sem se zacpala a ted to jde po menších částech ven..Může to mít vliv na antikoncepci ?

Odpověď odborníka:

Většina léků se vstřebává již v žaludku. Pokud užíváte antikoncepci nalačno, neovlivní častější stolice účinnost antikoncepce.
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: