Antikoncepce a účinnek

Dobrý den, omlouvám se, že Vám zase píši, ale chtěla bych se na něco zeptat. Měla jsem 5-denní průjem. Např. ráno jsem měla průjem, vzala jsem si tabletku laktobacilu a večer to již bylo dobré, a takhle to bylo proměnlivé, jednou řídká stolice, jednou ne..Ale nikdy jsem nešla na wc 4 hodiny po užití pilulky, je tedy antikoncepční účinek oslaben nebo ne? děkuji moc za odpověď, Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, řidší stolice ještě není průjem. Tedy bych se neobávala snížení účinku antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x