Antikoncepce a vodnatá stolice

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Vzala jsem si první pilulku po sedmidenní pauze v 16:00. Ráno okolo 8:30 jsem měla částečně řidší stolici (3/4 byla pevná stolice, zbytek byl jen lehce měkčí). Po té jsem asi ve 12-14 hodin jsem měla silnou vodnatou stolici. Po té už ne. V 16:00 jsem si opět normálně vzala další pilulku. Byla, prosím, účinnost nějak víc porušena? A co bych měla dělat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinnost nebyla narušena, můžete být úplně v klidu:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: