Antikoncepce a vodní dýmka

Dobrý den, beru antikoncepci Cleodette a přibližně tak jednou týdně si dávám vodní dýmku. Jsem si vědoma toho, že kouření v kombinaci s antikoncepcí může být rizikové, ale nikde se nic nepíše o vlivu vodní dýmky na antikoncepci. Proto by mě zajímalo, zda-li je také tak škodlivá. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, studie na kouření vodní dýmky u uživatelek antikoncepce dosud nebyla provedena ani se nechystá, proto nevím

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: