Antikoncepce a vynechání

Chtěla bych se zeptat, jestli je možné vysadit antikoncepci, 2 měsíce ji neužívat a poté ji opět znovu nasadit. Dostala jsem se do této situace a mám obavy kvůli té krátké době, ve které by došlo k vysazení a opětovnému nasazení prášků, aby nedošlo k nějakým zdravotním problémům. Děkuji velmi za odpověď.

Odpověď odborníka:

Adélo,
hormonální antikoncepci lze vysadit a poté opětovně nasadit, obavy mít nemusíte.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: