Antikoncepce a výtok

Dobrý den, když beru prvně antikoncepci, ale po ukončení MS mám neustále hnědý, až krvavý výtok, je to špatně, nebo je to normální účinek? Děkuji

Odpověď odborníka:

V první cyklech po nasazení antikoncepce se nepravidelnost cyklu může vyskytnout, pokud by obtíže přetrvávaly i v dalších cyklech,byla by na místě úvaha o změně preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: