Antikoncepce a zahlenění

Pane doktore, děkuji za rychlou odpověď. Ještě bych se chtěla zeptat..kdybych ty hleny "vychrchlala" a NEVYPLIVLA je, ale jenom bych si ulevila tím, že bych je vychrchlala a pak polkla, jestli se ovlivní účinnost vstřebání antikoncepce. Děkuji

Odpověď odborníka:

V tom případě by účinnost nebyla nijak ovlivněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: