Antikoncepce a zeslabení menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na kolik je možné, že ha zeslabuje menstruaci. Beru ha asi půl roku a o krvácení se téměř nedá mluvit. Hlavně se mi zdá, že je to čímdál slabší. Minulý měsíc jsem prošpinila dva dny, teď jen jeden. Měla jsem tento měsíc styk a nejsem sem si zcela jista, zda jsem před tím vzala pilulku správně ale pak už byly správně všechny. Do toho jsem místo ms jen jeden den špinila, tak mě to dost znervoznělo, zkusila jsem nejcitlivější ten a po 16 a 20 dnech od toho styku vyšel negativní. Tak mě jen tak zajímá jestli takové zeslabení ms je normální, mně osobně to nevadí. Já jen jestli se nejedná o nějaký problém.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vůbec to není problém a je to při užívání antikoncepce obvyklé.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mykóza penisu: Pohlavní nemoc to není, ale přehlížet ji se nevyplácí!
Hepatitida
Články: Hepatitida
Hepatitida, někdy nesprávně...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Ramsayův–Huntův syndrom: Když pásový opar postihne lícní nerv
Astmatici, vyzrajte na zimu
Články: Astmatici, vyzrajte na zimu
Bohužel ani zimní období...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x