Antikoncepce a zvracení

Chtela jsem se zeptat na riziko těhotenství. Beru HA. První den po menstruaci jsem si brala první prášek z platicka. Ale cca za pět hodin jsem zvracela. Pohlavní styk byl. Děkuji :-)

Odpověď odborníka:

Terezo, zvracení 5 hodin po užití antikoncepční tablety nijak účinnost antikoncepce neovlivní. Pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: