Antikoncepce adele

Dobrý den, dnes mi lékař předepsal HA Adele, je to moje 1. HA vůbec. Má tato HA vliv také na zlepšení pleti?? Mám se obávat nějakých zásadních nežádoucích účinků? Tuto HA totiž vůbec neznám. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, od této antikoncepce nelze očekávat zlepšení stavu pleti. Nemá také více nežádoucích účinků v porovnání s ostatními přípravky kombinované hormonální antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: