Antikoncepce-antibiotika

Dobrý den..v úterý jsem dobrala antibiotika AUGMENTIN a přitom užívám antikoncepci LINDYNETTE 20...V neděli jsem měla nechráněný sex...snižujou tyto antibiotika mojí antikoncepci?a jak moc?Mohla bych i otěhotnět?Děkuji za odpověď Kristina

Odpověď odborníka:

dobrý den, PNC řada snižuje antikoncepční účinek, používejte navíc kondom.otěhotnět byste teoreticky mohla,ale spíše ne.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatikům přináší úlevu biologická léčba. Víte, jak funguje?
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Homeopatická úleva během porodu
Články: Homeopatická úleva během porodu
Homeopatie velmi dobře a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Předpověď aktivity klíšťat aneb Kdy se raději lesu vyhnout
Články: Předpověď aktivity klíšťat aneb Kdy se raději lesu vyhnout
Jasno, oblačno, mírný vítr...
Screening na vrozenou kataraktu
Články: Screening na vrozenou kataraktu
Screening na vrozenou...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Popálenina způsobená dnes nemusí bolet tak jako v minulosti
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: