Antikoncepce/antibiotika

Dobry vecer, uzivam antikoncepce Lindynette a tretim dnem beru antibiotika Biseptol. Chci se vas zeptat, jestli je mozne mit sex bez kondomu nebo je jistejsi radeji ho pouzit. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Biseptol by neměl ovlivnit účinek antikoncepce. Pokud však léčíte zánět močových cest, z hygienických důvodů by bylo vhodné sex odložit až po vyléčení.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: