Antikoncepce & antibiotika

dobry den, momentalne uzivam antibiotika Zinoxime 500 na hnisavou anginu. Chtela bych se zeptat, jestli tyto antibiotika maji nejaky vliv na me ntikoncepcni pilulky. dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel jste nenapsala, jakou hormonální antikoncepci přesně užíváte, přesto obecně platí, že skoro všchny antibiotika mohou snižovat účinnost antikoncepce. Doporučuji se tedy proti početí chránit i například pomocí kondomu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: