Antikoncepce, antibiotika, sex

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně antibiotikách cyplox , které mi byli předepsany , první den braní ATB v sobotu jsem měla s přítelem přerušovanou soulož , antikoncepci mám lindynette 20 a zajímalo by mě, jestli ovlivnují tuto antikoncepci? A dále jsem zapomněla vzít si 12. prášek v pondělí a vzala si ho až po 23 hodinách , tudíž jsem si vzala zapomenutou pilulku a po 2 hodinách druhou. Chtěla bych se zeptat , jestli je nějaká šance otěhotnění ? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Antibiotika ovlivňují antikoncepci méně než se traduje ale při vynechání tablety o více než 12 hodin je gravidita možná pokud by se nedostavila menses udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x