Antikoncepce artizia

Dobrý den , chcem sa spýtať , zmenila som antikoncepciu a začínam užívať Artiziu , ma to aj nejaký vplyv na akné?? Ze sa zlepšuje ako napr. pri Belare alebo nie? A su bežné pri tejto antikoncepcii aj krvavé výtoky ? Vdaka za odpoved.

Odpověď odborníka:

Při antikoncepce by krvavé výtoky být neměly,.Belara má na akne velmi dobrý vliv u Artizie si nejsem jistý. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: