Antikoncepce azalia

Dobrý den, chtela jsem se zeptat, beru antikoncepci Azalia uz 2 roky bez přestávky, prášky jsem vysadila jelikož nemám přítele a prijde mi, ze jsem prášky brala moc dlouho, vysadila jsem je pred třemi týdny a ms jsem stále nedostala..je možné jak jsem prášky brala dlouhou dobu, ze to dostanu později? Přijde mi dlouhá doba nemít tak dlouho menstruací, proto jsem je také vysadila, dekuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud jste vysadila před 3 týdny, je ještě dostatek času na to , aby menstruace sama nastoupila. Teprve pokud nebude déle ( cca. 2 měsíce ) , kontaktujte lékaře.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Antikoncepce po čtyřicítce – máte na výběr!
Články: Antikoncepce po čtyřicítce – máte na výběr!
Každá žena má v různých...
Celiakie
Články: Celiakie
Celiakie, celiakální sprue...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: