Antikoncepce bez vynechání

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli jsou nějaká rizika při braní antikoncepce nonstop, bez vynechání týdení pauzy? Při menstruaci jsem měla vždy šílené bolesti, nemohla jsem chodit do školy ani do práce, tak mi asi nezbylo nic jiného, než prášky nevynechávat. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Kontinuální užívání antikoncepce je možné bez problému. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: