Antikoncepce bonadea - vynechání

Dobrý den! Ve třetím týdnu užívání antikoncepce Bonadea (druhé plato) jsem si zapomněla vzít prášek. Vzala jsem jej se 13 hodinovým zpožděním. Sex s partnerem jsem měla před 3 dny. Je stále zachována funkčnost antikoncepce, nebo se mam v následujícím týdnu chránit ještě jinou antikoncepční metodou?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinek antikoncepce bude zachován, pokud vynecháte pauzu v užívání antikoncepce a navážete rovnou tabletkami z dalšího platíčka.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Vynechání | Od: Lada | 11.3.2015 22:28
Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat vynechala jsem jeden prášek antikoncepce bondea s druhého plátna v druhém týdnu, na druhý den jsem si vzala normálně prášek a měla jsem sex s partnerem, nicméně mi nastaly měsíčky, tak nevím zda mám pokračovat a nebo počkat 7 dní a pak načíst nové plátno. Předem děkuji za odpověď
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: