Antikoncepce chloe

dobrý dn chtěla bych se zeptat, když jsem po menstruaci si zapomněla vzít ctvrtý den tabletu a měla jsem pohlavní styk, jestli je velké riziko, jestli otěhotním. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Cie! Riziko otěhotnění je tu vždy, i když jste si zapoměnla vzít tabletu. Obtížně se vyčísluje. Ve Vašem případě ale není nárůst tohoto rizika vysoký. Přesto odporučuji těhotenský test.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: