Antikoncepce chloe a antibiotika biseptol 480

Chtěla bych se zeptat, používám antikoncepci Chloe a měla jsem zánět močového měchýře, tak sem brala antibiotika Biseptol.Ovlivňují nějak antikoncepci ? Pokud ano, jak dlouho bych měla používat i jinou ochranu ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Biseptol neovlivní antikoncepci.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: