Antikoncepce cilest

Dobrý den, brala jsem dřívě tablety Lindynette, ale kvůli sníženému libidu jsem je přestala brát. Teď jsem se rozhodla brát jiné prášky a gynekolog mi předepsal Cilest (rozhodoval se zřejmě taky kvůli tomu, aby se mi zase nesnížilo libido). Slyšela jsem, že Cilest je jedna z nejstarších antikoncepcí a pro mladé holky nic moc (je mi 18). Je to pravda? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Je to skutečně starší, ale zcela spolehlivá antikoncepce, dalo by se technicky říci, že je to ideální poměr výkon-cena, pokud by jste chtěla dražší,s menším účinkem na libido,zkuste Jeanine, je to ale velmi individuální,každé ženě sedne jiná antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: