Antikoncepce depo provera

Dobrý den, v době menstruačního cyklu mi byla aplikována zdravotní sestrou antikoncepce depo Provera. Nicméně aplikace proběhla špatně. Sestřiččce se asi čtvrtina z injekční střikačky nepovedla aplikovat. Můj dotaz a obava je následující, zda není možné, že se tou špatnou aplikací ovlivní účinnost jako taková, nebo doba účinnosti. Není mi na to nikdo ochoten odpovědět. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Účinnost antikoncepce by snížena být neměla. Mohou se ale poruchy menstruačního cyklu - špinění či krvácení.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: