Antikoncepce depo-provera

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na antikoncepci depo provera. 7.2. jsem dostala menstruaci a hned jsem šla k lékaři nechat si aplikovat injekci. Jsem již nyní chráněna nebo ještě ne? A může tuto antikoncepci něco narušit, antibiotika, bylinky apod?. Děkuji a přeji krásný den. L.Hofmannová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, před otěhotněním jste chráněna ode dne aplikace. Antibiotika ani bylinky účinek antikoncepce nenaruší. Hezký den.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: