Antikoncepce diane-35 a antibiotika cefzil 500mg

Dobrý den, chci se zeptat zda-li tyto antibiotika mohou výrazně omezit účinek této antikoncepce. A jestli je možné otěhotnět když jsem dobrala plato antikoncepce, ten den také začala brát antibiotika a shodou okolností jsme si s přítelem udělali hezký večer s trochou sexu.

Odpověď odborníka:

V tomto případě můžete být klidná,případná gravidita je více než nepravděpodobná a antibiotika ovlivňují antikocepci podstatně méně,než se tvrdí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x