Antikoncepce důležité!

Dobrý den, jedu s přítelem na dovolenou a v tyto dny jsem měla menstruovat. Ukončila jsem tedy užívání antikoncepce Minerva o týden dříve. O dva dny později se mi dostavila menstruace. Po sedmi dnech pauzy začnu brát antikoncepci znovu. Chtěla bych se zeptat, zda jsem narušila antikoncepční účinky a zda je ochrana před otěhotněním stoprocentní. Děkuji předem Štědronská

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se dostavilo v pauze menstruační krvácení, antikoncepce potom od prvního dne braní pilulek zase bude mít původní spolehlivost. Ochrana při HA není ale nikdy stoprocentní, ale je vysoká. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: