Antikoncepce, endiaron, krém canesten

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má Endiaron vliv na vstřebání nebo na účinek hormonální třífázové antikoncepce Triquilar. Dále občas používám krém Canesten, ten předpokládám nemá vliv na antikoncepci??Někdy mám ze stresu jednodenní - dvoudenní průjem. Chtěla bych se zeptat, jestli se prášek může nějak nesprávně vstřebat, vzhledem k tomu, co se v těle děje? Tabletu si beru kolem 23:00 a na wc jdu až ráno kolem 7, což by mělo stačit na vstřebání tablety, ale mě zajímá, jestli i když nepůjdu na wc, tak jestli se může tableta špatně vstřebat, vzhledem k tomu, že se ve střevech děje něco neobvyklého. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pravděpodoně se nic neděje. byla bych klidná.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: