Antikoncepce jangee

Dobrý den, dnes mi byla u lékaře předepsána HAK Jangee 0,03 mg/3 mg. Tento rok jsem prodělala konizaci děložního čípku, protože mi na něm nalezli virus CIN II/III (omlouvám se, jestli to není přesně vyjádřené, moc tomu nerozumím). Můj dotaz spočívá v tom, že v letáku k této antikoncepci jsem se dočetla, že, cituji: "Neužívejte, pokud máte nebo jste měla rakovinu prsu nebo pohlavních orgánů nebo pokud na ni existuje podezření." Chci se jen zeptat, zda pro mě nemůže být nějak tato antikoncepce závadná, či mi způsobit nějaké zdravotní obtíže? Zároveň se léčím s hypofunkcí štítné žlázy. Prosím o odpověď. Děkuji. S pozdravem, Jana Valkounová

Odpověď odborníka:

Pokud je pravidelnými kontrolami cytologicky a histologicky spolehlivě ověřeno,že konizace problém vyřešila a ložisko bylo celé odstraněno není důvod k obavám příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: