Antikoncepce,je to riziko?

Dobrý den,pane doktore. Mám takový problém. Mám jít na gynekologii a nevím jestli antikoncepci nebo něco jiného a nebo radši nic. Problémem je to ,že moje matka když mě čekala měla nádory v děloze a nevím kde ještě to mi říct už nechtěli ale vím že měla strašné problémy se svým pohlavním orgánem.

Odpověď odborníka:

Nevím jako ode mne očekáváte odpověď´ ale pokud máte pohlavní styk a nepřejete si ještě otěhotnět je antikoncepce rozumným řešením. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: