Antikoncepce jeanine a antibiotikum augmentin

Dobrý den, užívám nízkohormonální antikoncepci Jeanine. Na zánět průdušek mi lékařka předepsala Augmentin 1g.Narušuje nějak výrazně antibiotikum Augmentin 1g účinek hormonální antikoncepce Jeanine? Ráno jsem si vzala první tabletku antibiotik a večer mám dobrat poslední tabletku HA. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Augmentin nenaruší účinek antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: