Antikoncepce - leiden mutace

Dobrý den,přibližně před rokem u mě zjistili Leidenskou mutaci, proto jsem musela vysadit antikoncepci. Gynekoložka mi později řekla že nesmím brát vůbec žádné hormony, jako jedinou možnost navrhovala nitroděložní tělísko, ale to se prý doporučuje až po dětech. Chci se proto zeptat, jestli opravdu není možnost nějaké " jiné" antikoncepce a jak je to s tím nitroděložním tělískem. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, gynekoložka má pravdu, hormonální antikoncepce je pro vás nevhodná, vhodná pouze ta nehormonální, možná ještě tak tělísko bez hormonu /postaru tzv. Dana, ale určitě bez hormonální složky!!!/ - vyhledejte si informace na internetu zadáním hesla nehormonální antikoncepce. U nás se nově objevil ženský pesar, info www.pesar.unas.cz - zkuste o něm popřemýšlet, v kombinaci se spermicidními prostředky (Patentex oval, Pharmatex a jiné - info vám dají v lékárně/ je vysoce spolehlivý. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Antibiotika astma nevyléčí
Články: Antibiotika astma nevyléčí
Astmatický záchvat může mít...
Pánské potíže? Homeopatie pomůže nejen se záněty
Články: Pánské potíže? Homeopatie pomůže nejen se záněty
Zdraví a správná funkce...
Nebojte se vysazení antikoncepce
Články: Nebojte se vysazení antikoncepce
Budu mít problém otěhotnět...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: