Antikoncepce lindynette

Dobrý den, beru antikoncepci Lindynette asi 4 roky a nevím jak se mi to podařilo, ale když jsem v sobotu měla dobrat plátíčko, tak jsem zjistila, že mi zbývají ještě 3 pilulky. :( Bohužel jsme s přítelem měli i pohlavní styk (nechráněný). Od neděle mám naplánovanou pauzu a mentstruace se dostavila o par dni drive. Můžu se zeptat jak mám dale postupovat? A jestli můžu být těhotná??popřípadě za jak dlouho je vhodné si udělat test? Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Pokud menses proběhne jak jste zvyklá a po jejím ukončení pro jistotu test bude negativní můžete být klidná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: