Antikoncepce lindynette 20

Dobrý den, mám dotaz ohledně této menstruce a její dávkování. Beru tyto tabletky kolem 8-9 hod.ranní a zajímalo by mne jestli hodinová odchylka má vliv na účinnost antikoncepce. Dále by mně zajímalo kdy by se po vynechání měla dostavit menstruce. Děkuji

Odpověď odborníka:

Hodinová odchylka nermá žádný vliv,menses se dostaví v 7 denní pauze příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: