Antikoncepce lindynette 20 a atb rovamycine 3 m.i.u

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda ATB Rovamycine snižují účinnost antikoncepce Lindynette 20? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Přestože výrobce neuvádí žádní zvláštní doporučení při současném užívání hormonální antikoncepce doporučoval bych při užívání těchto antibiotik ještě nějakou další ochranu ( kondom, spermicid).

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: