Antikoncepce lindynette 20 a panadol.

Pane doktore.chtela bych se zeptat jestli panadol extra snizuje ucinost antikoncepce lindynette 20.brala jsem panadol v patek a s pritelem jsem spala v nedeli,tak se ptam jestli se ucinost nemohla snizit.predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Paracetamol v Panadolu nesnižuje účinnost hormonální antikoncepce, ani obecně, ani konkrétně přípravku Lindynette.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: