Antikoncepce lindynette

Dobrý den, prosím Vás dnes jsem si vzala tabletku a tak půl hodiny na to jsem měla průjem. Ovlini to tabletu? Děkuji Tesařová.

Odpověď odborníka:

Jestli byl průjem jen jednorázový nemělo by,protože tableta nebyla ještě vstřebaná,chcete li mit jistotu používejte v tomto cyklu ještě i kondom příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: