Antikoncepce lindynette20

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když už delší dobu beru antikoncepci Lindynette20, a beru ji ráno, vždy okolo půl 8. Jestli vadí, když si ji občas vezmu třeba až v 9, nebo dokonce v 10? V příbalovém letáku psali, že do 12 hodin by to nemělo ubrat na spolehlivosti. Ale chi mít jistotu. Předem děkuji:-)

Odpověď odborníka:

Hodina nebo dvě by neměly hrát roli příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: