Antikoncepce lunafem

Dobrý den , při uzivani antikoncepce Lunafem jsem zjistila 3.tyden ze si misto ctvrtku beru tabletku ze stredy takže sem ji musela vynechat . Ridila jsem se navodem a zacala brat bez pauzy dalsi plato Lunafemu ..chtela bych vedet jestli muzu prestan brat antikoncepci abych dostala mesicky nebo musim dobrat cele plato podle navodu a jeslti je tu moznost otehotneni kdyz jsem mela nechraneny sex .. Moc dekuji :))

Odpověď odborníka:

Při vynechání tablety je učinnnost antikoncepce snížena je dobrá kombinace s kondomem menses se dostaví většinou ukončení platíčka nebo po přestání užívání Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: